Gaan ze vrolijk naar huis, dan ben ik dat ook”

Soms is één plus één echt heel veel meer dan twee. Ik hou zelf veel van muziek, van gezelligheid, ik verplaats me graag in een ander. Dat doe ik ook als ik aan het draaien ben, dan beeld ik me altijd in wat de mensen willen hebben. Dus het publiek, de opdrachtgever en een stukje van mezelf. Op die drie manieren moet je toch een beetje bezig zijn. Als je zelf ook aan het feesten of swingen bent, en mensen zien dat ik er van geniet, heeft het publiek dat ook. Welke richting moet het op, vraag ik me vaak af. Als ik zelf al mee ga met het publiek is dat ook al vaak een goed teken. Soms ben je er bewust mee bezig, maar soms ook onbewust en dan gaat alles vanzelf.

Het grootste gevoel is het samenzijn en het samen dansen. Dat is een spelletje wat je speelt met een publiek. Op een avond kan dat veranderen – zo ga je ook een avond in. Een avond begint met achtergrond muziek, daarna wordt het tijd om te dansen dan zie je mensen beetje swingen. Hier ga je dan steeds sneller en vlotter op dansen. Als mensen moe zijn, ga je meezingers inzetten. Je hebt het zelf in de hand. Dat is het mooie van het vak DJ, het is maar net wat je zelf wilt – en wat het publiek wilt. Ik ben wel een DJ die staat voor het publiek, zij staan er niet voor mij. Mijn opdrachtgevers willen een emotie of setting en ik zorg ervoor dat dat gaat gebeuren. Gaan ze vrolijk naar huis, ben ik dat ook. Dan heb ik het goed gedaan. Dat gevoel is geweldig en onbeschrijfelijk.

Wat anderen over mij zeggen

Sjauwet draaide prima en er hing een goede sfeer. Hij vroeg van tevoren of wij specifieke wensen hadden en heeft hier zeker aan voldaan! Daarnaast is Sjauwet erg makkelijk om mee te communiceren en stond er erg leuk bij, als je een nummertje aan wilde vragen reageerde hij hier altijd leuk op. Kortom onze avond was onvergetelijk!”

Geweldige DJ die Sjauwet. Ik ken Sjauwet al jaren en hij is altijd vriendelijk en vol emotie geweest. Zijn muziek was iedere keer weer geweldig! Top DJ!